home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τους πήραν στο κυνήγι για μια … κέτσαπ – Έπεσαν κλωτσιές και μπουνιές

Περίπου 15 ανήλικοι έστησαν καρτέρι σε τρεις συνομηλίκους τους για να τους δείρουν μετά από λεκτικό επεισόδιο μέσα σε κατάστημα εστίασης
Καυγάς τσακωμός

Μία κέτσαπ που έριξε κατά λάθος ένας νεαρός πάνω σε έναν συνομήλικό του, κατά τη διάρκεια του φαγητού, ήταν η αιτία του τσακωμού που εκτυλίχθηκε έξω από γνωστό κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα εφήβων έτρωγε μέσα στο μαγαζί και έπεσε κέτσαπ πάνω σε έναν από αυτούς. Ακολούθησε λογομαχία, άρχισαν να βρίζονται και τα αίματα άναψαν σε λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια οι ανήλικοι βγήκαν έξω από το κατάστημα όπου συνέχισαν να τσακώνονται. Μάλιστα στο σημείο κατέφθασαν ενισχύσεις, καθώς εμφανίστηκαν περίπου 15 νεαροί και έστησαν καρτέρι στους τρεις συνομηλίκους τους για να τους δείρουν.

Οι τρεις απειλούμενοι έφηβοι ξαναμπήκαν μέσα στο κατάστημα εστίασης. Ένας από αυτούς διέφυγε από την πίσω πόρτα όπου τον περίμενε γνωστός του που είχε ειδοποιήσει, για να τον φυγαδεύσει. Οι άλλοι δύο αναγκάστηκαν να βγουν από μπροστά και δεν γλίτωσαν το ξύλο.

Με το που βγήκαν, οι διώκτες τους άρχισαν να τους παίρνουν στο κυνήγι και να τους επιτίθενται με κλωτσιές και μπουνιές, καταδιώκοντάς τους μέχρι ένα περίπτερο που υπάρχει εκεί κοντά.

Το εφηβικό καυγαδάκι έληξε εκεί, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis