home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΑυτοδιοίκηση

Μανώλης Δολιανίτης: Σε σεμινάριο αιρετών λίγο πριν αναλάβει τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος συμμετείχε σε 2ήμερο σεμινάριο που έγινε στην Αθήνα 23 και 24 Νοεμβρίου με τίτλο: «Η νέα Δημοτική Περίοδος 2024 - 2028»

Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της νέας Δημοτικής Αρχής της Νότιας Κυνουρίας ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μανώλης Δολιανίτης συμμετείχε σε 2ήμερο σεμινάριο που έγινε στην Αθήνα 23 και 24 Νοεμβρίου με τίτλο: «Η νέα Δημοτική Περίοδος 2024 – 2028».

Στόχος αυτής της 2ήμερης συνάντησης των αιρετών και των στελεχών της αυτοδιοίκησης ήταν η εξερεύνηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που προσφέρει η νέα δημοτική περίοδος ( 2024 – 2028 ) με ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα διακυβέρνησης των Δήμων, τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, τη Δημοσιονομική διαχείριση και τη Λογιστική Μεταρρύθμιση του Ελληνικού Δημοσίου.

Στο πλαίσιο αυτό η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μία νέα πλατφόρμα και ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, προσφέροντας πρακτικές οδηγίες και βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματική διαχείριση και διακυβέρνηση των τοπικών κοινωνιών.

Σεμινάριο δήμαρχοι (2)

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του ειδικού σεμιναρίου οι αιρετοί ασχολήθηκαν με την ανάγκη για σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν τη διαφάνεια, την οικονομική σταθερότητα και τη βιωσιμότητα των Δήμων.

Ειδικοί επιστήμονες από διαφόρους τομείς ήταν οι εισηγητές των θεμάτων της εκδήλωσης στην οποία αναπτύχθηκε ένα ουσιαστικός διάλογος που σίγουρα θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη προετοιμασία των νέων Δημοτικών Αρχών για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στην εποχή της ψηφιοποίησης και της γρήγορα μεταβαλλόμενης κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας.

Σεμινάριο δήμαρχοι (1)

Ο  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης συμμετείχε στην παραπάνω 2ήμερη εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών,  συνοδευόμενος από το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γιώργο Σαρρή και τον Προϊστάμενο της Δνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλη Μάνο.

Αναφερόμενος στην παραπάνω εκδήλωση ο νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης δήλωσε τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης και με την ανάλογη σοβαρότητα προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς για να κάνουμε πράξη το όραμά μας ως νέα Δημοτική Αρχή. Μετά το σεμινάριο που κάναμε για τους Δημοτικούς μας Συμβούλους στο Λεωνίδιο ακολούθησε αυτό το 2ήμερο σεμινάριο στην Αθήνα που πραγματικά ήταν άκρως εποικοδομητικό για όλους εμάς που το παρακολουθήσαμε. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας έχοντας ως βασικό στόχο να μη χαθεί ούτε μία μέρα για το Δήμο μας. Με δουλειά, καλό συντονισμό και συνεχή εκπαίδευση είμαι σίγουρος ότι θα  καταφέρουμε να ανεβάσουμε τη Νότια Κυνουρία εκεί που πραγματικά αξίζει».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button