home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Φρενίτιδα την Black Friday – Τα κουτιά με τις παραγγελίες κοντεύουν να βγουν στο δρόμο

Μόλις και μετά βίας μπορούσαν να εισέλθουν στο κατάστημα οι πελάτες για να παραλάβουν, καθώς αποθήκη και χώρος εξυπηρέτησης έχουν φουλάρει από προϊόντα
black friday Άργος κουτιά (2)

Μέχρι το δρόμο κοντεύουν να βγουν τα κουτιά με τις παραγγελίες σε γνωστό ιντερνετικό κατάστημα πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών στο Άργος μία μέρα μετά την Black Friday.

Μόλις και μετά βίας, μέσα από έναν μικρό διάδρομο, μπορούσαν να εισέλθουν στο κατάστημα οι πελάτες για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους, καθώς η αποθήκη είχε φουλάρει από προϊόντα, με αποτέλεσμα οι κούτες να έχουν καταλάβει και τον χώρο εξυπηρέτησης πελατών.

Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις φαίνεται πως είχαν την τιμητική τους και τη φετινή Black Friday, με τους καταναλωτές σε… φρενίτιδα, να προτιμούν κατά κύριο λόγο τηλεοράσεις, laptops, κλιματιστικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες οικιακές συσκευές.

black friday Άργος κουτιά (1)
black friday Άργος κουτιά (3)

Ανοιχτά την Κυριακή – Προσφορές μέχρι και τη Δευτέρα

Με προσδοκίες για διψήφια άνοδο τζίρου από τον εμπορικό κόσμο και ενισχυμένη την αγοραστική διάθεση του καταναλωτικού κοινού ξεκίνησε η εμπορική γιορτή του Νοεμβρίου.

Ήδη από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (ανήμερα της Black Friday) τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται σε θέση μάχης με τις εκπτωτικές προσφορές να είναι λίγο πιο συγκρατημένες σε σχέση με άλλες χρονιές λόγω του νέου αυστηρού πλαισίου, και τους καταναλωτές να αναζητούν οικονομικά συμφέρουσες, έξυπνες και ασφαλείς αγορές.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια (προαιρετικά στο Άργος σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου) από 11 πμ έως 8 μμ ενώ η κορύφωση των προσφορών αναμένεται τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday), οπότε και η εμπορική κίνηση μεταφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στα ψηφιακά καταστήματα.

Στην αιχμή των προσφορών βρίσκονται τα προϊόντα τεχνολογίας με τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών να πρωτοστατούν στις προωθητικές δράσεις προσφέροντας στους καταναλωτές, μεταξύ άλλων, ευέλικτες λύσεις πληρωμής. Εκπτώσεις τύπου Black Friday πραγματοποιούν, μεταξύ άλλων, όλες οι μεγάλες αλυσίδες οικιακών συσκευών, εταιρείες καλλυντικών, αθλητικών ειδών, επίπλων, ειδών σπιτιού, ένδυσης υπόδησης, εποχιακών ειδών αλλά και σούπερ μάρκετ.

Την ίδια ώρα, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά από το υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι προσφορές για τους καταναλωτές θα είναι πραγματικές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis