home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς πήγε η Black Friday σε Ναύπλιο και Άργος

Νωχελική η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Αργολίδας, με τις προσφορές να συνεχίζονται και μέσα στο σαββατοκύριακο

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Πώς πήγε η Black Friday σε Ναύπλιο και Άργος
black friday Άργος (3)

Χωρίς κραυγαλέες εκπτώσεις, όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά της λιανικής κινείται στον ρυθμό της Black Friday, με τις προσφορές των καταστημάτων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στους εμπορικούς δρόμους σε Ναύπλιο και Άργος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν ουρές όπως συμβαίνει αντίστοιχα στα εμπορικά κέντρα των μεγαλουπόλεων.

Οι καταναλωτές έσπευσαν για τις αγορές τους στα καταστήματα που τους ενδιαφέρουν, με ένα μεγάλο μέρος να επιλέγει το ηλεκτρονικό εμπόριο από την άνεση του καναπέ.

Οι επιχειρηματίες του κλάδου ήδη κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας ξεκίνησαν να πραγματοποιούν γενναίες εκπτώσεις στα προϊόντα τους με την κορύφωση της πτώσης των τιμών να πραγματοποιείται σήμερα, ενώ αυτό θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο 25/11, καθώς και την Κυριακή 26/11.

black friday Άργος (1)

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα (27/11) στο πλαίσιο της Cyber Monday, η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως στις διαδικτυακές αγορές.

Η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους του Ναυπλίου και του Άργους δεν ήταν και πολύ αυξημένη σε σχέση με μία τυπική Παρασκευή, αλλά οι καταναλωτές γνωρίζουν πως υπάρχει περιθώριο να κινηθούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποιεί την απόφασή του για ανοιχτά καταστήματα και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Το πόσο «μαύρη» ήταν τελικά αυτή η Παρασκευή για τους μαγαζάτορες και τι θα προτιμήσουν περισσότερο να ψωνίσουν οι καταναλωτές με φυσική παρουσία στο κατάστημα και όχι διαδικτυακά, θα φανεί από την κίνηση που θα καταγραφεί έως και τη Δευτέρα. Από την πλευρά τους οι έμποροι προσπαθούν να καταλάβουν το νέο πλαίσιο των εκπτώσεων και προσφορών προκειμένου να αποφύγουν τα τσουχτερά πρόστιμα αν πιαστούν στο δόκανο των ελεγκτικών αρχών, περιμένοντας ακόμα μεγαλύτερη κίνηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, καιρού επιτρέποντος.

black friday Ναύπλιο (2)

Μεγαλύτερη πάντως ήταν η προσέλευση στα σούπερ μάρκετ, με τους καταναλωτές να εστιάζουν στις προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης, μέσα στο γενικότερο κλίμα ακρίβειας.

Τα προϊόντα που επιλέγουν να αγοράσουν περισσότερο οι καταναλωτές κατά τη διάρκεια της Black Friday στην Ελλάδα, είναι τηλεοράσεις, laptops, κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές (κυρίως ψυγεία και ηλεκτρικές σκούπες) και ηλεκτρονικά παιχνίδια (μάχης – με υπερήρωες).

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis