home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καμπανάκι για την Black Friday από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές και τι τους συστήνεται
Μαύρη Παρασκευή

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με αφορμή την αυριανή Black Friday επισημαίνει τα εξής:

«Η καταναλωτική – προωθητική ενέργεια που ήρθε πριν από κάποια χρόνια από το εξωτερικό ως Black Friday φέτος θα είναι όπως είθισται την τελευταία Παρασκευή 24 του Νοεμβρίου κατά την οποία πραγματοποιούνται εκτεταμένες προσφορές προϊόντων. Όπως και στο εξωτερικό έτσι και στην χώρα μας ξεκίνησε κυρίως σε κλάδους όπως τα ηλεκτρικά είδη και τα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά επεκτάθηκε στο σύνολο σχεδόν του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Η αλήθεια είναι ότι η Black Friday, ξεκίνησε μεν από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κατά τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί διεθνώς ως παγκόσμια εμπορική «γιορτή», στην χώρα μας δε, έχει καταντήσει BLACK MONTH χάνοντας έτσι το νόημά της .

Δεδομένου ότι αυτή η προωθητική ενέργεια συνήθως πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο από πολυεθνικές επιχειρήσεις, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το πεδίο ελεύθερο μόνο για τους μεγάλους, αλλά να επωφεληθούν και οι τοπικοί μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες και κατ’ επέκταση οι καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους είναι πεπεισμένος ότι τα μέλη του που θα θελήσουν να επωφεληθούν της ημέρας αυτής, θα προσφέρουν πραγματικές εκπτώσεις και χαμηλές τιμές στους καταναλωτές, γι’ αυτό και τους προτρέπουμε να εμπιστευτούν τα καταστήματα της πόλης για της αγορές τους.

Να εφιστήσουμε την προσοχή για εξαπάτηση των καταναλωτών, πρωτίστως κατά τις ηλεκτρονικές αγορές, από επιτήδειους εμπόρους ή από πρόσωπα που ψευδώς παριστάνουν τους εμπόρους (συνήθως, μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης π.χ. Facebook, Instagram, Tik Tok). Προσοχή στις άγνωστες ή πρωτοεμφανιζόμενες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.

Καλούμε τους καταναλωτές, να είναι προσεκτικοί, να μην παρασυρθούν από τον καταιγισμό των διαφημίσεων των πολυεθνικών αλυσίδων, ούτως ώστε να επωφεληθούν των πραγματικών εκπτώσεων και χαμηλών τιμών.

Να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα που έχουν όλα αυτά τα χρόνια κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους και που επαναεπενδύουν τα χρήματά τους στην πόλη.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis