home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Τι ισχύει για Black Friday και Cyber Monday

H συμμετοχή των καταστημάτων είναι προαιρετική, όπως προαιρετική είναι και η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 26/11/2023
black friday (1)

Kάθε χρονιά η Black Friday λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου που για φέτος είναι η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ακολουθεί η Cyber Monday, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, η Black Friday και η Cyber Monday,  δεν συμπεριλαμβάνονται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητικές ενέργειες και αφορούν όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. H συμμετοχή των καταστημάτων είναι προαιρετική.

Ορίζεται και η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 26/11/2023.

Ωστόσο, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, προτείνει με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, να παραμένουν κλειστά τα Καταστήματα τις Κυριακές. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, καλεί τους καταναλωτές στην αγορά του Ναυπλίου να «εκμεταλλευτούν» τις συγκεκριμένες μέρες για τις αγορές τους, τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Πόλης μας και να εμπιστευθούν τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ποιότητας και ευρείας γκάμας προϊόντων όπως και πραγματικές μεγάλες εκπτώσεις.

Εφιστεί παράλληλα στους καταναλωτές, εν όψει των εκπτωτικών ημερών  της Black Friday και της Cyber Monday,  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουν συνετές και “ψαγμένες” αγορές καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παραπλανητικών διαφημίσεων και παγίδες από επιτήδειους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis