home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Ομιλία για τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων

Ο φαρμακοποιός και μέλος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Μπαντάνας θα αναφερθεί στο ιστορικά αλλα και καθημερινά ενδιαφέρον θέμα: «Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων / Φάρμακον ή φαρμάκι»
Διατροφή και καρκίνος του παχέος εντέρου-Ομιλία της Ευαγγελίας Μανού στο Άργος

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα  6. 30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων  «Ο ΔΑΝΑΟΣ», ο φαρμακοποιός και μέλος του συλλόγου  κ. Παναγιώτης Μπαντάνας θα αναφερθεί στο ιστορικά αλλα και καθημερινά ενδιαφέρον  θέμα: «Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων / Φάρμακον ή φαρμάκι».

Βιογραφικό ομιλητή

Ο κ. Παναγιώτης Μπαντάνας γεννήθηκε στη Νέα Κίο & τελείωσε το Δημοτικό της Νέας  Κίου και  κατόπιν το Γυμνάσιο Άργους. Εισήχθη στην Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και επεράτωσε τις σπουδές του με ΑΡΙΣΤΑ.

Ασχολήθηκε με την Φαρμακευτική επιστήμη ως επαγγελματίας φαρμακοποιός από το 1974 έως το 2016, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κεντίογλου και έχει δύο παιδιά. Την Κωνσταντίνα που είναι Φαρμακοποιός και τον Αναστάσιο, ο οποίος εργάζεται στην Genaral Electice ως ηγετικό στέλεχος στον Τομέα Μαγνητικών και Αξονικών Τομογραφιών.

Είχε διατελέσει τρία χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο πρώτο Γυμνάσιο. Είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επί 35 έτη και εχρημάτισε ως Ταμίας και Αντιπρόεδρος.

Συνδικαλιστικά ασχολήθηκε με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αργολίδος ως Ταμίας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος και επι 8 έτη ήτο Αντιπρόσωπος του Φ.Σ.Α. στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Ομιλεί την Αγγλική.

Είναι μέλος του « ΔΑΝΑΟΥ» από το 1982 και συνεχώς Αντιπρόεδρος του ΔΣ από το 1985 έως σήμερα.

Έχει κάνει διαλέξεις ποικίλων θεμάτων στον Ερυθρό Σταυρό, στο Λύκειο Ελληνίδων, στην Αλληλεγγύη κ.α.

Σήμερα ασχολείται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση ευρύτερα με την Φαρμακευτική Επιστήμη, την Ελληνική χλωρίδα και πανίδα ως Φαρμακευτική εφαρμογών και ιδιαίτερα με τα Φαρμακευτικά βότανα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis