home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρόμος στην Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Του επιτέθηκαν και εκείνος, για να γλιτώσει, αναγκάστηκε να μπει αιμόφυρτος μέσα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου – Φερόμενος δράστης πατέρας άλλου μαθητή
βανδαλισμός σχολείο Ζευγολατιό

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα, όπου πατέρας μαθητή -κατά πληροφορίες- έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άλλο γονέα και χρειάστηκε να βρει άσυλο εντός του σχολικού ιδρύματος για να σωθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας βρισκόταν έξω από το σχολείο όταν, περί τις 08:00 σήμερα Δευτέρα (20/11), και δύο άνδρες βρήκαν από σταθμευμένο Ι.Χ. και κινήθηκαν προς το μέρος του, με άγριες διαθέσεις λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο.

Του επιτέθηκαν και εκείνος, για να γλιτώσει, αναγκάστηκε να μπει μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος.

Ο ένας από τους δράστες, που σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, φέρεται να είναι πατέρας άλλου παιδιού με τον οποίο το θύμα είχε λεκτική αντιπαράθεση πριν μερικές μέρες, συνέχισε τις απειλές από τα κάγκελα, μέχρι που αποχώρησε από τον χώρο.

Όταν έφτασε η αστυνομικό στο χώρο, οι δράστες είχαν φύγει από το σχολείο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή και την περασμένη Παρασκευή είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο με το θύμα αναφορικά με περιστατικά που είχαν λάβει χώρα στο σχολείο, σε ήπιο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μέσα στην ημέρα να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, μήνυση εις βάρος των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε ανακοίνωσή του, καταδικάζει το περιστατικό και δηλώνει πως οι γονείς είναι «συγκλονισμένοι από το πρωτοφανές περιστατικό βίας». 

Ανακοίνωση

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis