home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΜεσσηνίαFeatured

Έργα του ΠΕΠ σε σύσκεψη στην Τρίπολη

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 818.000 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύσκεψη για τα έργα του ΠΕΠ πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, η προμήθεια -με δαπάνη της Περιφέρειας- του τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τη νεοσυσταθείσα Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Νεάπολη Λακωνίας, η συνέχιση των έργων στο πλαίσιο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Καλαμάτας, το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, η ανακατασκευή της Μονής Καλτετζών, καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση του Επισκοπείου της Μητρόπολης Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης υπέγραψε εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 818.000 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε ακόμα

Back to top button