home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

To κίνημα Movember και ο Διομήδης

Οι παίκτες και το προπονητικό team ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του προστάτη και γενικά για τους ανδρικούς καρκίνους

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο To κίνημα Movember και ο Διομήδης
Διομήδης μουστάκια (3)

Ο Νοέμβριος, ο μήνας του παγκόσμιου κινήματος Movember, αποτελεί μήνα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης των συνηθέστερων καρκίνων των ανδρών (καρκίνος προστάτη, καρκίνος όρχεων, καθώς και ψυχική υγεία) και κάθε χρόνο μας θυμίζει ότι η πρόληψη αφορά και τους άνδρες.

Στα πλαίσια των δράσεων του τον μήνα αυτό, μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» επισκέφτηκαν την αντρική ομάδα χάντμπολ Α1 Εθνικής Κατηγορίας «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ HC» .

Διομήδης μουστάκια (1)

Οι παίκτες και το προπονητικό team ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του προστάτη και γενικά για τους ανδρικούς καρκίνους, ενώ προσφέρθηκαν ενημερωτικά-κατατοπιστικά φυλλάδια για την πρόληψη, αλλά και συμβολικά μουστάκια, ως υπενθύμιση του ότι η πρόληψη για την καταπολέμηση του καρκίνου, αφορά και τους ίδιους.

Tο 2003 καθιερώθηκε το κίνημα Movember, που παροτρύνει τους άνδρες κάθε Νοέμβριο να αφήσουν μουστάκι προκειμένου να κινητοποιηθούν στον αγώνα κατά ανδρικών ασθενειών, όπως ο καρκίνος του προστάτη. Η λέξη προέρχεται από τον συνδυασμό του «Mo», σύντμηση από το «μουστάκι»/moustache και Νοεμβρίου/November.

Διομήδης μουστάκια (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis