home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παγκορινθιακή στάση εργασίας στις 17 Νοεμβρίου

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου καλεί σε Παγκορινθιακή στάση εργασίας ανήμερα της 50ης επετείου του Πολυτεχνείου
απεργία

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου καλεί σε Παγκορινθιακή στάση εργασίας ανήμερα της 50ης επετείου του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«17 Νοεμβρίου 1973-17 Νοεμβρίου 2023, 50 χρόνια από την εξέγερση που οριοθέτησε την Δημοκρατία, 50 χρόνια αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία. Πενήντα χρόνια από τότε που ορθώθηκε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που τρομοκρατούσαν την Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία όμως συνάδελφοι είναι τόσο ισχυρή όσο θέλουν οι πολίτες που την υπερασπίζονται. Πενήντα χρόνια που πρέπει να θυμόμαστε ότι η Δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη, η ύπαρξη της χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση και συντονισμένο αγώνα απέναντι σε αυτούς που την επιβουλεύονται.

Πενήντα χρόνια από την εξέγερση ,που αφύπνισε τις δημοκρατικές συνειδήσεις και ανέτρεψε τις λογικές «κυρ. παντελή», βγάζοντας στον δρόμο του αγώνα σχεδόν το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών.

Πενήντα χρόνια τα προβλήματα μένουν ίδια, απαράλαχτα, τα συνθήματα της εξέγερσης δυστυχώς παραμένουν διαχρονικά, οι ευθύνες μας τεράστιες, το όραμα ανεκπλήρωτο, το χρέος μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος νοσταλγός της χούντας των συνταγματαρχών.

Συναδέλφισες, συνάδελφοι για όλους τους παραπάνω λόγους, τιμώντας τον αγώνα και την επέτειο του Πολυτεχνείου σας ΚΑΛΟΥΜΕ να πάρετε μέρος στην Παγκορινθιακή στάση εργασίας που κήρυξε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. H στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από 12:00 έως 14:00 το μεσημέρι και 20:00 έως 22:00 το απόγευμα.

Όλοι μαζί με αλληλεγγύη, αυτοσεβασμό και αγώνα μέσα από τα συνδικάτα μας μπορούμε να βγούμε νικητές.

ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ».

Συναυλία με τους final act και τον Χρήστο Νινιό

Τα 50 χρόνια από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τιμά με εκδήλωση – συναυλία, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

Ανήμερα της επετείου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους final act και τον Χρήστο Νινιό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis