home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Δαμούλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τόνωσης και της στήριξης των Επιχειρήσεων του Ναυπλίου και τρόποι αντιμετώπισης αυτών.
Συνάντηση Εμπορικύ Συλλόγου Ναυπλίου με Δαμούλο

Στα πλαίσια επισκέψεων με φορείς της Αργολίδας, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου, συναντήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φώτη Δαμούλο.

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φιλικό και ουσιαστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. Πετρούλα Παπαδοπούλου, έθεσε θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τα μέλη τπυ Συλλόγου και γενικότερα τον εμπορικό και επιχειρηματικό κλάδο.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τόνωσης και της στήριξης των Επιχειρήσεων του Ναυπλίου και τρόποι αντιμετώπισης αυτών.

Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για αλληλοενημέρωση, για συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας τους, όπως και πριν, με στόχο την ανάδειξη, τη διευθέτηση προβλημάτων, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis