home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Το μέτρημα των ψήφων, ο Γεωργόπουλος και ο Μαργέτας

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου και του επικεφαλής της παράταξης «Βήμα στο Αύριο» Γιάννη Μαργέτα
Γεωργόπουλος Μαργέτας Ερμιονίδα

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου και του επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα Βήμα στο Αύριο» Γιάννη Μαργέτα με αφορμή τη νέα ένσταση για το οριακό εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ερμιονίδας που υπέβαλε ο δεύτερος.

Ο νυν και εκλεγμένος δήμαρχος στις πρόσφατες εκλογές Γιάννης Γεωργόπουλος επισημαίνει πως ο αντίπαλός του αρνείται να αποδεχθεί την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος, ενώ ο Γιάννης Μαργέτας συνιστά σεβασμό στους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Γ. Γεωργόπουλος: Η βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο

«Ο κ. Μαργέτας υπαναχωρώντας από την αρχική του άποψη, συνεχίζει να μην αποδέχεται την ήττα του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μάλιστα, αφού διαπίστωσε μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που ο ίδιος αιτήθηκε, ότι το αποτέλεσμα παρέμεινε ακριβώς το ίδιο, αποφάσισε να προσφύγει μαζί με τα “ευρήματά” του στο Εκλογοδικείο, κάτι το οποίο είχε δικαίωμα να πράξει.

Η “Δυνατή Ερμιονίδα” εντός των οριζόμενων εκ του Νόμου προθεσμιών θα υποβάλλει αντένσταση στην υποβληθείσα ένσταση και παράλληλα με την κατάθεση υπομνήματος θα αντικρούσει τα “αξιολογημένα ευρήματα” του κ. Μαργέτα.

Στη συνέχεια βέβαια, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Μαργέτα να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Όπου και να προσφύγει όμως, θα διαπιστώσει και με τη βούλα της Δικαιοσύνης ότι η βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο.

Ανακηρυγμένος Νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και Δήμαρχος Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία είναι ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος».

Γ. Μαργέτας: Θα συνιστούσαμε σεβασμό στους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας

«Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας σε δύο ανακοινώσεις της παράταξής μας ρωτήθηκε τι εννοεί, όταν λέει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ότι η βούληση των πολιτών δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται, καθώς επίσης και από ποιόν κινδυνεύει με νόθευση και φαλκίδευση το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.

Έρχεται, λοιπόν, σήμερα και αποκαλύπτει πως θεωρεί ότι σε αυτή τη φάση, που η υπόθεση είναι αποκλειστικά στα χέρια της Δικαιοσύνης, υπάρχουν περιθώρια για νόθευση και φαλκίδευση της βούλησης των πολιτών.

Θα συνιστούσαμε σεβασμό στους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Όσο για τις αποπροσανατολιστικές επεξηγήσεις της διαδικασίας της επανακαταμέτρησης: “αρκετά, μας πήρανε χαμπάρι”».

Γ. Γεωργόπουλος: Ο κ. Μαργέτας αρνείται να αποδεχτεί την λαϊκή βούληση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αλλοιώσει

«Ο κ. Μαργέτας για μια ακόμα φορά παραποιεί τις ανακοινώσεις της Δυνατής Ερμιονίδας και τις ερμηνεύει κατ’ όπως τον συμφέρει.

Ακριβώς επειδή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, τον πληροφορούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου το οποίο ανέδειξε Νικητή τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο.

Και βέβαια όλοι “πήρανε χαμπάρι” ότι ο κ. Μαργέτας αρνείται να αποδεχτεί την λαϊκή βούληση, σε αντίθεση με ότι έπραξε με ανακοίνωσή του την επόμενη μέρα των εκλογών και προσπαθεί με κάθε δυνατό μέσο να την αλλοιώσει».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis