home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θλίψη στην Αργολίδα για το θάνατο του αθλητικογράφου Κώστα Τασσόπουλου

Η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο Δαλαμαναρας την Τρίτη 14 /11 και ώρα 1 το μεσημέρι
Πένθος Κώστας Τασόπουλος

Έφυγε απο την ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο αθλητικογράφος, κοσμικογράφος και σπορτκάστερ Κώστας Τασσόπουλος που είχε καταγράψει μια μεγάλη διαδρομή στον τοπικό τύπο της Αργολίδας. Παράλληλα είχε δραστηριοποιηθεί σε αθλητικούς συλλόγους, όντας ο δημιουργός του Πανιωνίου Δαλαμανάρας.

Άτομο χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και συνεργάτες. Ήταν φίλαθλος του Πανιωνίου, ενώ είχε ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ.

Είχε εργαστεί σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και sites της Αργολίδας. Μεταξύ αυτών η «Αργειακή Ραδιοφωνία 101 fm» και οι εφημερίδες «Αργολίδα» και «Δημοσιογράφος». Γνωστός και για τα «Σφηνάκια» του, όπου σχολίαζε με χιούμορ όσα κατέγραφε η κάμερά του.

Να σημειωθεί πως πριν από περίπου έναν χρόνο είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

 Ο παλιός του συνάδελφος Δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος έγραψε:

«Πριν λίγο ενημερώθηκα για την πολύ άσχημη είδηση , του θανάτου του Κώστα Τασσόπουλου. Φίλος και συνάδελφος στο αθλητικό ρεπορτάζ , άνθρωπος του μπάσκετ, του αθλητισμού γενικά. Πάλεψε ο Κώστας τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς. Είχαμε συνεργαστεί στο Θάρρος της Αργολίδας το 1981 αλλά και αργότερα, βρισκόμαστε στα γήπεδα και όχι μόνο… Θα μας  λείψεις φίλε Κώστα…»

Η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο Δαλαμαναρας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis