home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίδαυρος: Χαλάζι έπληξε δέντρα και καλλιέργειες – Βλάβες και στο δίκτυο της ΔΕΗ

Οι ζημιές από την ισχυρή βροχή και τη χαλαζόπτωση εντοπίζονται στο Λυγουριό, στην Παλαιά Επίδαυρο, στη Νέα Επίδαυρο και στον Άγιο Δημήτριο
Ζημιές χαλάζι

Προβλήματα έχουν προκύψει με τις καλλιέργειες παραγωγών σε περιοχές του δήμου Επιδαύρου, μετά και την ισχυρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το δήμαρχο, Τάσο Χρόνη, φαίνεται να έχουν προκληθεί ζημιές σε δένδρα και καλλιέργειες, στο Λυγουριό, στην Παλαιά Επίδαυρο, στη Νέα Επίδαυρο και στον Άγιο Δημήτρη.

Άμεσα ο δήμος, θα προβεί σε αίτημα προς τον ΕΛΓΑ, για να λειτουργήσει ο μηχανισμός των αυτοψιών και των αναγγελιών για υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης ζημιάς.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου: «Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε συγκεκριμένα σημεία του Δήμου. Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, υπηρεσίες και υπάλληλοι προσπαθούν να ανοίξουν δρόμους από σπασμένα κλαδιά και φερτά. Η ΔΕΗ έχει ενημερωθεί για τις δικές της βλάβες. Προσοχή και ενημέρωση για οτιδήποτε προκειμένου να επιλυθούν πρόβλημα και κυρίως να μην έχουμε τραυματισμούς».

Όσο αφορά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη ΔΕΗ, ο Τάσος Χρόνης με νεότερη ενημέρωσή του, επισημαίνει πως σταδιακά αποκαθίστανται οι βλάβες, ωστόσο χρειάζεται αρκετή ώρα ακόμα για πλήρη αποκατάσταση, καθώς υπάρχουν αρκετές πτώσεις πάνω σε σύρματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis