home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στις φυλακές Ναυπλίου οπαδός για επεισόδια στο Βόλο – Ερευνάται εμπλοκή του στη δολοφονία Κατσούρη

Πρόκειται για άτομο που έχει καταδικαστεί για άλλο αδίκημα – Βρέθηκαν στοιχεία που τον εμπλέκουν στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη
Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου (5)

Στη σύλληψη ενός οπαδού γνωστής ομάδας για οπαδικά επεισόδια στην πόλη του Βόλου προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κυψέλη στελέχη της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να διερευνήσει περαιτέρω καθώς για τον εν λόγω οπαδό βρέθηκαν στοιχεία τα οποία τον εμπλέκουν στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Σε βάρος συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δώσει κατάθεση στις Αρχές και είχε αναφερθεί σε ένα μαχαίρι. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε ένα μαχαίρι στο σημείο που έλαβε χώρα η τραγωδία στο οποίο υπάρχει το DNA του Μιχάλη Κατσουρή καθώς και ένα αταυτοποίητο δείγμα.

Αυτό που πρόκειται να διερευνηθεί τώρα είναι αν το αταυτοποίητο γενετικό υλικό ταιριάζει με το DNA του συλληφθέντα.

Τι λένε οι δικηγόροι του

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης Δέλλιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της. Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis