home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ολοκληρώθηκε η δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου για τον μητρικό Θηλασμό

Διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια από το Εθνικό Πρόγραμμα «ΑΛΚΥΟΝΗ» “Επιλέγω Θηλασμό” και “Οδηγίες για το οικογενειακό και άμεσο υποστηρικτικό περιβάλλον”.
Ενημερωτική δράση για τον Μητρικό Θηλασμό

Δράση πραγματοποίησε η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με  θέμα «Προαγωγή του Μητρικού θηλασμού».

Την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023, στην Πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, η Διεπιστημονική ομάδα  της ΤΟΜΥ Ναυπλίου ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με τα οφέλη του Μητρικού θηλασμού καθώς και  δόθηκαν οδηγίες σε νέους γονείς.

Επιπλέον, διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια από το Εθνικό Πρόγραμμα «ΑΛΚΥΟΝΗ» “Επιλέγω Θηλασμό”  και “Οδηγίες για το οικογενειακό και άμεσο υποστηρικτικό περιβάλλον”.

Ενημερωτική δράση για τον Μητρικό Θηλασμό 1
ΦΩΤΟ: fb ΤΟΜΥ Ναυπλίου

Το  μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού θηλασμού είναι «Ενθαρρύνουμε τον Θηλασμό. Κάνουμε την διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς».

«Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας. Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στο Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων», δηλώνει η ΤΟΜΥ Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis