home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος φιλοξενεί έκθεση ζωγραφικής του Werner Hermann

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν και την επομένη
ζωγραφος 2

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κατά τη χειμερινή περίοδο, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, Έκθεση Ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Werner Hermann, έργα του οποίου κοσμούν πολλές πτέρυγες του Γενικού Νοσοκομείου Βούλας «Ασκληπιείο», καθώς και ιδιωτικές συλλογές. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Π.Ο.Ε. στην Αθήνα, Τζώρτζ 9 – Πλ. Κάνιγγος.

Στην εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Παναγιώτης Μπένος, ενώ για τον καλλιτέχνη και το έργο του, θα μιλήσει η Πολιτισμολόγος -με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης- και Σύμβουλος Πολιτισμού της Π.Ο.Ε. Γεωργία Διαμαντοπούλου. Συντονίστρια στην εκδήλωση θα είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου «Λεπτινιώτικη Ρούγα» και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Κολοβού.

Ο Werner Herman  ζωγραφίζει με πάθος και μεγάλη παραγωγικότητα, έργα που χαρακτηρίζονται από ένα ιδιαίτερο, πολύχρωμο, γραμμικό στυλ, σε μια προσπάθεια αποδόμησης του Κυβισμού και δημιουργίας αναπαραστατικής τέχνης. Σκοπός του μέσα από  τις δημιουργίες του, είναι να κερδίσει τον θεατή, να τον ξεκουράσει και ενίοτε να τον διασκεδάσει, χωρίς όμως να τον προβληματίσει. Θα παρουσιάσει έργα του από διάφορες συλλογές και Εκθέσεις που έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν και την επομένη (Κυριακή 12 Νοεμβρίου) και ώρες 11:00 – 18:00. Σας περιμένουμε όλους εκεί.

ζωγραφος 1

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis