home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Παπαδημόπουλος: Τραγική η οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπλιέων

«Οι πολίτες δεν θα πληρώσουν τα χρέη της δημοτικής αρχής», αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη»
Δημήτρης Παπαδημόπουλος

«Οι πολίτες δεν θα πληρώσουν τα χρέη της δημοτικής αρχής», αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη», Δημήτρης Παπαδημόπουλος με αφορμή τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών και που κατατάσσουν τον Δήμο Ναυπλιέων στους πιο ελλειμματικούς της χώρας, δεύτερο Πανελλαδικά μετά τον δήμο Ωρωπού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Δήμος Ναυπλιέων έχει: Διαθέσιμα 1.784.698€ – Απλήρωτες υποχρεώσεις 4.602.768€, δηλαδή 2.818.070 ευρώ έλλειμμα.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος:

«Τα στοιχεία της οικονομικής κατάστασης του Δήμου Ναυπλιέων, που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι τουλάχιστον τραγικά. Χρωστάμε τα διπλάσια από όσα έχουμε. Έτσι απλά. Ο Δήμαρχος οφείλει εξήγηση στους συμπολίτες. Όσο είναι ακόμα στην αρχή, έχει την πλήρη ευθύνη. Πώς διαμορφώθηκε αυτό το χρέος; Ποιους τρόπους προτείνει για την αποπληρωμή του, χωρίς να ρίξει το βάρος των δικών του ευθυνών στους πολίτες; Δεν έχει δικαίωμα να σιωπά ακόμα.

Η παράταξή μας «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και εγώ προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επισημάναμε την κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου. Εισπράξαμε ύβρεις, συκοφαντίες και αλαζονικές συμπεριφορές. Τώρα, δεν υπάρχουν περιθώρια.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis