home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών τράβηξε τα βλέμματα στο Ναύπλιο

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα, Tao Lu, point fighting, qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light
Παλαμήδειο 2023 Πολεμικές τέχνες Ναύπλιο (8)

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο για 15η χρονιά και αδειοδοτήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και ήταν σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΠΠΑΤ του δήμου Ναυπλιέων.

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό έχει εξελιχτεί σε μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και για την τοπική οικονομία.

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα, Tao Lu, point fighting, qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light.

Συμμετείχαν πάνω από 50 ελληνικά σωματεία (Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Κως, Αθήνα, κτλ).

Επί της ευκαιρίας ο σύλλογος Choy Lee Fut παρέδωσε το έπαθλο της τρίτης θέσης που είχε κατακτήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, στον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνκγ φού κ. Παπαχρήστο Χρήστο. Αυτός με την σειρά του βράβευσε με αναμνηστικές πλακέτες τον κύριο Λαμπάδα και την κυρία Κοκκινάκη για την πολυετή διάδοση του κουνγκ φού.

Παλαμήδειο 2023 Πολεμικές τέχνες Ναύπλιο (5)

Ευχαριστίες απευθύνονται στους γιατρούς των αγώνων, τους εθελοντές καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας που είχαν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη. Επίσης στις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Το επόμενο Παλαμήδειο θα γίνει με πιθανή ημερομηνία 2 & 3 Νοεμβρίου 2024.

Παλαμήδειο 2023 Πολεμικές τέχνες Ναύπλιο (4)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis