home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

130 μαθητές από την Αργολίδα έδειξαν την αγάπη τους για τα μαθηματικά

Πραγματοποιήθηκαν ο 84ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο Θαλής” και ο 4ος Τοπικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά ”Παλαμήδης”
1ο λύκειο Άργους σχολείο μαθηματικά

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 84ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο Θαλής” και ο 4ος Τοπικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά ”Παλαμήδης”. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Παράρτημα Αργολίδας της Ε.Μ.Ε. (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία).

Στους διαγωνισμούς συμμετείχαν 130 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Αργολίδας αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τα μαθηματικά και το ενδιαφέρον τους για τη μαθηματική επιστήμη.

Οι διακριθέντες του διαγωνισμού “Ο ΘΑΛΗΣ” θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό “ΕΥΚΛΕΊΔΗΣ” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2024.

1ο λύκειο Άργους σχολείο μαθηματικά

Ευχαριστίες απευθύνοται στην Διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους και τη Σχολική Επιτροπή του δήμου Άργους Μυκηνών για την παραχώρηση του σχολείου ως εξεταστικό κέντρο, καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για την αρωγή και την υποστήριξη.

Επίσης η Ε.Μ.Ε. Αργολίδας ευχαριστεί θερμά όλους τους/τις συναδέλφους μαθηματικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και εθελοντικά βοήθησαν στην διεξαγωγή των διαγωνισμών.

Τα μέλη της επιτροπής εξετάσεων και μέλη της Δ.Ε. του παραρτήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και τους εύχεται επιτυχία και πρόοδο!

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis