home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνάντηση Γαβρήλου με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου: «Η Κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα»

«Κίνδυνος για μαζικά λουκέτα και κατάργηση θέσεων εργασίας»
Συνάντηση Γαβρήλου με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου "Το Ανάπλι"

Στον απόηχο της ανακοίνωσης για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, ο Γιώργος Γαβρήλος συναντήθηκε την Παρασκευή το πρωί με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ναυπλίου, «Το Ανάπλι». Από την πλευρά του Συλλόγου, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, κ. Αφίτης Σπύρος καθώς και τα μέλη του ΔΣ. κ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και κ. Βασίλης Δρακάκης.

Τονίζουν πως «η Κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα», ενώ υπάρχει «κίνδυνος για μαζικά λουκέτα και κατάργηση θέσεων εργασίας».

Όπως αναφέρει η δημοσίευση:

“Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου όπως το υψηλό κόστος λειτουργίας, εξαιτίας του ράλι υπερτιμήσεων στις πρώτες ύλες και στην ενέργεια, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές αλλά και το πρόβλημα της υψηλής φορολόγησης ακόμα και με το προτεινόμενο από την κυβέρνηση τεκμαρτό εισόδημα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, από την πλευρά του τόνισε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που στηρίζουν την καθημερινή Οικονομία και προσφέρουν θέσεις εργασίας. Τα τελευταία χρόνια όμως η Κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά πως στοχεύει στην εξόντωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας έχουν εξαιρεθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, το λειτουργικό κόστος αποτελεί πλέον βραχνά στο λαιμό χιλιάδων επαγγελματιών και η έλλειψη ρευστότητας από τις τράπεζες, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια πολλά μαγαζιά, στο λουκέτο και πολλές θέσεις εργασίας, σε κατάργηση.

Τέλος τόσο ο Σύλλογος «Ανάπλι», όσο και ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εξέφρασαν την βούλησή τους για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, έτσι ώστε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το χώρο”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis