home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θρασύτατοι διαρρήκτες ξήλωσαν υδραυλικά και καλοριφέρ από σπίτι στο Κρανίδι

Η ελλιπής αστυνόμευση αφήνει πεδίο δόξης λαμπρό στους κυνηγούς … μετάλλων και όχι μόνο
Κλέφτης κλοπή διάρρηξη διαρρήκτης

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο ιδιοκτήτης σπιτιού στο Κρανίδι με αυτό που αντίκρισε φθάνοντας εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, ό,τι εγκατάσταση υπήρχε σε σχέση με το καλοριφέρ είχε αφαιρεθεί, υδραυλικά και σωληνώσεις ήταν ξηλωμένες ενώ οι θρασύτατοι κυνηγοί … μετάλλων δεν άφησαν σχεδόν τίποτα όρθιο.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες διέλυσαν τις υποδομές του σπιτιού αναζητώντας μεταλλικά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τρέχουν νερά μέσα στο σπίτι, καθώς είχε προκληθεί σοβαρή ζημιά σε όλο το δίκτυο θέρμανσης.

Ο ιδιοκτήτης υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων με τους δράστες -οι οποίοι έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να είναι κανείς μέσα στο σπίτι- να παραμένουν ασύλληπτοι.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό κλοπής από σπίτι στην Ερμιονίδα, καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες γνωρίζουν πολύ καλά πως στην περιοχή υπάρχουν αρκετές εξοχικές κατοικίες και ελλιπής αστυνόμευση, ιδίως τους χειμερινούς μήνες.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας με επιπλέον προσωπικό, η κατάσταση παραμένει προβληματική με αποτέλεσμα οι κλέφτες να αλωνίζουν, ρημάζοντας τις περιουσίες των πολιτών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis