home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Βελτιώνεται το γήπεδο των Ισθμίων

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Νίκας προγραμματική γήπεδο Ισθμίων

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον Ισθμό της Κορίνθου -στο περιθώριο της εκδήλωσης παράδοσης του έργου προστασίας της αρχαίας Διόλκου.

Η εν λόγω σύμβαση, με συνολικό προϋπολογισμό 30.132 ευρώ -την οποία εκ μέρους του δήμου υπέγραψε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης- αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο των Ισθμίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Με την αφορμή αυτή, σε σύντομη παρέμβασή του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επισήμανε τις σημαντικές παρεμβάσεις της περιφερειακής Αρχής μέσα στα τελευταία 4 χρόνια στην Κορινθία και στον τομέα του αθλητισμού.

Μεταξύ αυτών, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στα γήπεδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου όπως επίσης και στα γήπεδα στους Αγίους Θεοδώρους, στον Συνοικισμό στην Κόρινθο, στο Ζευγολατιό, στις Αρχαίες Κλεωνές, στα Ροζενά, αλλά και στους αθλητικούς χώρους του Ξυλοκάστρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis