home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μετεκλογικός «μποναμάς» για 5 περιοχές της Πελοποννήσου

Ο Μανώλης Μάκαρης σχολιάζει το κλείσιμο των ΕΛΤΑ σε Ερμιόνη, Δερβένι, Κοντοβάζαινα, Μεθώνη και Τολό
mailbox ταχυδρομείο

Για αδιαφορία της κυβέρνησης για την επαρχία κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Μανώλης Μάκαρης, αναφερόμενος στο κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε κωμοπόλεις της Πελοποννήσου στην Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία.

Αν και η απόφαση βαραίνει τη διοίκηση της ιδιωτικοποιημένης επιχείρησης, ο κος Μάκαρης αποδίδει το κλείσιμο στην Κυβέρνηση και ζητά να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο θα είναι και ο ίδιος μέλος από την 1η Ιανουαρίου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Μετεκλογικός “μποναμάς” για 5 περιοχές της Πελοποννήσου Ερμιόνη Αργολίδας, Δερβένι Κορινθίας, Κοντοβάζαινα Αρκαδίας, Μεθώνη Μεσσηνίας και Τολό Αργολίδας. Σε αυτές τις περιοχές επιλέχτηκε από την κυβέρνηση το αιφνιδιαστικό κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ προκαλώντας δίκαιη αγανάκτηση στους κατοίκους. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε περαιτέρω ερημοποίηση των συγκεκριμένων περιοχών αφού η ζωή των κατοίκων καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη και δεν θα εξυπηρετούνται βασικές τους ανάγκες όπως η καταβολή των συντάξεων και οι πληρωμές λογαριασμών.

Το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να επανεξεταστεί στη βάση της εξυπηρέτησης του κόσμου και επ΄ αυτού θα πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis