home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έχασε δύο βρέφη μέσα σε ένα χρόνο – Από την τραγωδία στο Ναύπλιο στους θανάτους στην Πάτρα

Η γιαγιά των δυο βρεφών το 2014 είχε χάσει και η ίδια ένα κοριτσάκι μόλις 1,5 ετών, με παρόμοια συμπτώματα με αυτά που παρουσίασαν τα δύο νεκρά πλέον μωρά της κόρης της
Βρέφος χέρι

Θλίψη αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η υπόθεση μιας νεαρής μητέρας από την Κάτω Αχαΐα που μέσα σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο έφερε στη ζωή δυο παιδιά, τα οποία ωστόσο κατέληξαν μετά από λίγους μήνες. Τα δυο κοριτσάκια, 20 ημερών και δυο μηνών αντίστοιχα, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διάστημα 15 μηνών.

Την περασμένη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή το δύο μηνών μωρό, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με σπασμούς. Στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναγράφεται αιτία θανάτου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Το 1,5 ετών κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στο Ναύπλιο

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος», η γιαγιά των δυο βρεφών το 2014 είχε χάσει και η ίδια μια κόρη μόλις 1,5 ετών.

Τότε το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες μετά από εκδήλωση σπασμών είχε μεταφερθεί και πάλι στο «Αγία Σοφία» και αφού έλαβε εξιτήριο, βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, σε περιοχή του Ναυπλίου, όπου διέμεναν.

Κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία που έγινε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου, ο θάνατός του αποδόθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πληροφορίες θέλουν η γιαγιά να έχει χάσει και ένα ακόμα κορίτσι, το οποίο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, αεροβαπτίστηκε.

Στα πλαίσια αυτά οι γιατροί ερευνούν το ενδεχόμενο οι θάνατοι να έχουν γονιδιακό υπόβαθρο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis