home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μπήκε αρματωμένος στην εκκλησία με άγνωστες προθέσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός με μαχαίρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα
Άγιος Παντελεήμονας Αθηνών

Με συντονισμένες και άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, απετράπη χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, επεισόδιο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, με δράστη υπήκοο τρίτης χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ανωτέρω αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Πιο αναλυτικά, χθες το απόγευμα, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο Ναό, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε κατέφθασαν άμεσα στο σημείο καταφέρνοντας να τον απομακρύνουν από το εσωτερικό του Ναού, παρά τη σθεναρή αντίστασή του, ενώ από τις σωματικές έρευνες βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ο συλληφθείς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Η πρόθεση και τα κίνητρά του παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis