home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε κόμβο παραγωγής, έρευνας και μεταφοράς φαρμάκων μετατρέπεται η Τρίπολη

Η επένδυση των ελληνικών εταιρειών του φαρμάκου, θα φτάσει το 1,5 δισ. ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό για την τοπική οικονομία και κοινωνία
Βιταμίνες φάρμακα

Σε εξέλιξη είναι τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, όπου τον τελευταίο καιρό αναπτύσσονται αρκετές φαρμακοβιομηχανίες και από το εξωτερικό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Δημήτρης Δέμος – με αφορμή εκδήλωση ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας που θα γίνει στην Τρίπολη – γνωστοποίησε, το πλάνο των επενδύσεων.

«Η επένδυση των ελληνικών εταιρειών του φαρμάκου, θα φτάσει το 1,5 δισ. ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό για την ελληνική οικονομία και για τις τοπικές κοινωνίες. Ήδη, κατασκευάζονται στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, 3 νέα, μεγάλα, σύγχρονα κτιριακά συγκροτήματα, ενώ το 2024 θα αναπτυχθεί άλλο ένα. Η Τρίπολη, θα μετατραπεί, σιγά – σιγά, σε κόμβο παραγωγής φαρμάκων, έρευνας και μεταφοράς προϊόντων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Απαιτείται εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό, απ’ τις θετικές επιστήμες και για το λόγο αυτό, θέλουμε με την εκδήλωση της Τρίπολης, να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις ειδικότητες που αναζητούμε, εν’ όψει λειτουργίας αυτών των εργοστασίων», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας DEMO ΑΒΕΕ, Δημήτρης Δέμος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis