home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Π. Τατούλης: Να δημιουργηθεί πολιτικό μέτωπο ενάντια στη χειραγώγηση της Ελληνικής πολιτείας

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» μετά την ήττα του
Πέτρος Τατούλης

Στην επίσημη τοποθέτησή του, από την Τρίπολη, ο Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», μετά και την οριστικοποίηση του αποτελέσματος και της ήττας του από την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού «Η Πελοπόννησος Μπροστά», δήλωσε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί βλέπω πλέον, μία αχτίδα φωτός για την αλλαγή όλων αυτών των πολιτικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία 4ετία στον τόπο μας… Πέντε από τις έξι Περιφέρειες άλλαξαν χέρια. Δύο κεντρικές Δημαρχίες άλλαξαν χέρια. Αυτό, δείχνει, πλέον, ότι, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολιτικό μέτωπο, για την αντιμετώπιση της απαράδεκτης συμπεριφοράς και της απαράδεκτης προσπάθειας του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, ώστε να χειραγωγήσουν την ελληνική Πολιτεία».

Συνέχισε, λέγοντας τα εξής: «Η Νέα Πελοπόννησος, παραμένει ζωντανή, σταθερή. Κάνω έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να βρεθεί ένας κοινός τόπος, έτσι όπως έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα, έναν κίνδυνο για τον τόπο μας. Θα συμμετέχουμε ενεργά στις πολιτικές πρωτοβουλίες, αλλά και ουσιαστικά μαζί με εκείνες τις δυνάμεις που θα αμφισβητήσουν ευθέως στην πρώτη επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στις ευρωεκλογές, αυτό που θεωρούμε ως απαράδεκτο, για την ομαλή πολιτική εξέλιξη στον τόπο μας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis