home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Παραβίαση εκλογικής νομοθεσίας καταγγέλλει ο Μαλτέζος – Κατέθεσε μήνυση ο υποψήφιος δήμαρχος

Καταγγελία της «Πρωτοβουλίας» του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου
Προεκλογικό υλικό Νέα Κίος

Σε καταγγελία παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας στο δημοτικό κατάστημα Νέας Κίου, προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών «Πρωτοβουλία» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την άλλη πλευρά και αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Πρωτοβουλία» του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου:

«Σήμερα ύστερα από επίσκεψη μας στο δημοτικό κατάστημα Νέας Κίου διαπιστώσαμε την κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας. Προεκλογικό υλικό της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου όπως φυλλάδια, ψηφοδέλτια και Φάκελοι με το λογοτύπου του συνδυασμού του.

Ήρθε στην αίθουσα ο Αντιδήμαρχος Νέας Κίου Γιάννης Αθανασοπουλος προσήλθε στο χώρο και απευθύνθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο, λέγοντας του “δεν είσαι τίποτα”, επίσης παρουσία της διοικήτριας του αστυνομικού τμήματος Άργους ανέλαβε την ευθύνη. Όλες τις προηγούμενες ημέρες μέλη της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου χρησιμοποιούσαν το δημοτικό κατάστημα Νέας Κίου ως προεκλογικό κέντρο.

Δεδομένων των παραπάνω ο Γιάννης Μαλτεζος κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της κοινότητας στο Αστυνομικό τμήμα Άργους.

Η αστυνομία κίνησε την αυτοφώρω διαδικασία για τον απερχόμενο αντιδήμαρχο, αφότου ανέλαβε όλη την ευθύνη προκειμένου να μην συλληφθεί ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος. Το καθεστώς τελείωσε και θα το δείξουν οι πολίτες στις κάλπες με την ψήφο τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis