home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Γιατί ο Θωμόπουλος στηρίζει Μαλτέζο στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Γιατί ο επικεφαλής της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» χαρακτηρίζει την Αργειακή κοινωνία ως «κοινωνία χαμηλών προσδοκιών» και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην απόφαση να στηρίξει «Πρωτοβουλία»
Πάμε Αλλιώς (4)

Σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, στο Άργος, η παράταξη «Πάμε αλλιώς», με επικεφαλής τον Πέτρο Θωμόπουλο, αποφάσισε στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, να στηρίξει την «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μαλτέζου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Πάμε Αλλιώς»:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είχε ένα σαφές μήνυμα. Οι πολίτες της πόλης του Άργους δεν επιζητούσαν ένα διαφορετικό πρόγραμμα αλλά ένα διαφορετικό Δήμαρχο.

Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν αυτοδιοικητικά κριτήρια. Υπήρχε μόνο η απόρριψη ενός προσώπου, του Δημήτρη Καμπόσου.

Ο φόβος έκφρασης, οι αυθαιρεσίες σε κάθε επίπεδο και η τρομοκρατία οδήγησαν την κοινωνία σε αναζήτηση μιας νέας Δημοτικής Αρχής.

Πρόκειται για μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Δεν θέτει κριτήρια επιλογής, δεν αναζητά λύσεις για τα προβλήματα της. Δεν εξετάζει καν, το γεγονός ότι επαναφέρει τους ανθρώπους που ανέδειξαν τον Δ. Καμπόσο ως Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Το μόνο που επιζητά είναι μία ΑΛΛΑΓΗ ακόμα και αν αυτή αφορά τα ρούχα…

Η παράταξη μας, αποτελεί μια αυτοδιοικητική παράταξη, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς παρωπίδες.

Συγκεντρωθήκαμε στο εργατικό κέντρο στις 11/10/2023 και αποφασίσαμε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ την υποστήριξη στον δεύτερο γύρο της παράταξης του κ. Μαλτέζου, αφουγκραζόμενοι το αίτημα της κοινωνίας, χωρίς καμία προγραμματική συμφωνία και χωρίς καμία περαιτέρω σχέση με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν οι μονοπρόσωπες παρατάξεις.

Στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο, η δυστοπία μια κοινωνίας χαμηλών προσδοκιών θα αποτυπωθεί και στη φωτογραφία του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αποτελούμε το μικρό χωριό των ανυπότακτων Γαλατών, ελπίζοντας ότι η κοινωνία μας… θα ανοίξει τα μάτια της».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis