home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος

«Ευθύνη, δουλειά και μάχες μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο»
Γιώργος Γαβρήλος

Ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος αναλαμβάνει τομεάρχης του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Η επίθεση στον κόσμο της εργασίας αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες που χαρακτηρίζουν τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Η αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επιβολή των «νόμων της αγοράς», ως εργασιακή κανονικότητα, χαρακτηρίζουν κάθε νομοθέτημα που υπογράφεται από αυτή την Κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται και θα βρίσκεται, τόσο με τη στάση του μέσα στη Βουλή, όσο και με τη συμμετοχή του στις εργατικές κινητοποιήσεις, στο πλευρό των νέων εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων της χώρας αλλά και της κοινωνίας, που μαίνεται από τις σκληρές πολιτικές αυτής της Κυβέρνησης.

Η ανάληψη από μέρους μου του Τομέα Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και του Προεδρείου της ΚΟ, σημαίνει ευθύνη, δουλειά και μάχες μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο. Χρέος όλων μας να υπηρετηθεί ο ρόλος που ο λαός μας έδωσε, αυτός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με θέσεις, προγραμματικές προτάσεις και μαχητικό λόγο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis