home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μήνυμα καταδίκης ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Αργολίδας – Λευκό ή άκυρο σε περιφέρεια και δήμο

«Την ερχόμενη Κυριακή στο Β΄ γύρο, να ρίξει στην κάλπη λευκό ή άκυρο σε περιφέρεια και δήμο», τονίζει στην ανακοίνωσή της
Ναυσικά Μπαβελή

Η επικεφαλής «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Άργους – Μυκηνών Ναυσικά Μπαβελή καλεί τον λαό του Άργους να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που τον γονατίζει και την ερχόμενη Κυριακή στο Β΄ γύρο, να ρίξει στην κάλπη λευκό ή άκυρο σε περιφέρεια και δήμο.

Όπως αναφέρει η ίδια:

«Χαιρετίζουμε όλους όσους συμμετείχαν, εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο. Τα ψηφοδέλτια του αγώνα και της ελπίδας. Όλους όσους δεν υπέκυψαν στα εκβιαστικά διλήμματα, στη λογική του  μικρότερου κακού και της εναλλαγής προσώπων.

Όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, έχοντας ως πρώτο μέλημά μας,την ανάδειξη  των οξυμένων λαϊκών προβλημάτων της περιοχής μας. Προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε ότι η δημοτική αρχή, λειτουργώντας ως μακρύ χέρι του κράτους,ήταν σταθερά  ενάντια στα συμφέροντα των πολλών  και υπέρ των λίγων και ημετέρων.

Αναδείξαμε σε όλους τους τόνους, σε αντίθεση με τους άλλους συνδυασμούς, ότι κριτήριο ψήφουπρέπει να είναι τα  οξυμένα προβλήματα της περιοχής όπως το εισόδημα, η ανεργία, τα ζητήματα της υγείας και της παιδείας, έργα και υποδομές για τη βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων.

Κατά όπως συνέφερε τις υπόλοιπες παρατάξεις, προεκλογικά, δεν έγινε καμιά πολιτική αντιπαράθεση. Αντιθέτως, κυριάρχησε η λογικήτης συναλλαγής, της στείρας προσωπικής αντιπαράθεσης και της υποταγής.

Εμείς παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς και τοαρνητικό αποτέλεσμα που μας υποχρεώνει να μένουμε εκτός δημοτικών συμβουλίων,θα συνεχίσουμε  να είμαστε πάντα μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις όλων των εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και νεολαίας,για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης  των κατοίκων του νομού μας.

Καλούμε το λαό του Άργους να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που τον γονατίζει,  και την ερχόμενη Κυριακή στο Β΄ γύρο, να ρίξει στην κάλπη λευκό ή άκυρο σε περιφέρεια και δήμο. Δεν θα στηρίξουμε ούτε την  πολιτική της ΝΔ με Καμπόσο/Τατούλη,ούτε την πολιτική της ΝΔ με Μαλτέζο/ Πτωχό και τούμπαλιν.

Όλοι τους είναι δοκιμασμένοι στην προώθηση και την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής σε όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων και σε βάρος των αναγκών του λαού και στην ίδια ρότα θα κινηθούν,όποιος απ τους δυο αναλάβει, όπως άλλωστε έκαναν και στο παρελθόν. Η πολιτική τους δεν αλλάζει κι οι δημότες του Άργους, ειδικότερα οι λαϊκές οικογένειες, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό.

Συνεχίζουμε μαχητικά την πάλη μας, ώστε να μπουν εμπόδια στην εφαρμογή της ήδη αντιλαϊκής πολιτικής, με τους καθημερινούς αγώνες, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis