home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Π. Θωμόπουλος: Αποκάλυψε πότε θα παρθεί η απόφαση για τη στάση της παράταξης στον δεύτερο γύρο

Πέτρος Θωμόπουλος: «Πολύ καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα της παράταξης»
Πάμε Αλλιώς (4)

Καλό για τα δεδομένα της παράταξης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης ο επικεφαλής της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Πέτρος Θωμόπουλος. Όσο αφορά για το αν και πού θα δώσει στήριξη στον δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής ανέφερε πως «οι αποφάσεις για τη στάση μας θα παρθούν συλλογικά την Τετάρτη στην παραταξιακή μας συνέλευση».

Αναλυτικά η δήλωση Θωμόπουλου:

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που στήριξαν την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια που θεωρώ ότι αποτελεί και την πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε επίπεδο προγράμματος.

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα της παράταξης.

Περισσότερο όμως, ήταν ένα ερωτηματικό από τους πολίτες αν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, τους προσωπικούς, συμβιβασμούς που απαιτεί η κοινωνία της πόλης για να μας αποδεχθεί ως διοικούσα παράταξη.

Αν θα μετατραπεί αυτή η παράταξη σε μια παράταξη που διεκδικεί την εξουσία, με όλους τους συμβιβασμούς που αυτό συμπαρασύρει, είτε θα αποτελεί έναν πολιτικό οργανισμό με οριοθετημένο χώρο που δεν θα κάνει την υπέρβαση και δεν θα καταφέρει να διοικήσει.

Οι αποφάσεις για τη στάση μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα παρθεί συλλογικά την Τετάρτη στην παραταξιακή μας συνέλευση, όπως πάρθηκαν όλες οι σοβαρές αποφάσεις της παράταξης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis