home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νίκας από την κάλπη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει πολιτικά ενεργός

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Καλαμάτα
Παναγιώτης Νίκας

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει πολιτικά ενεργός.

Στις ερωτήσεις του messiniapress.gr σχετικά με τα συναισθήματα που τον διακατέχουν, καθώς μετά από πολλά χρόνια δεν συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι «οι κύκλοι στους ανθρώπους είναι για να κλείνουν» και, ενώ σημείωσε πως αισθάνεται «παράξενα», προσέθεσε ότι νιώθει «ήσυχος» και «ανακουφισμένος».

«Ήταν πολλά τα χρόνια. Αισθάνομαι παράξενα, αλλά έχω συνείδηση. Οι κύκλοι στους ανθρώπους είναι για να κλείνουν, είτε είναι επαγγελματικοί, είτε πολιτικοί. Με αυτές τις σκέψεις αισθάνομαι ήσυχος, ανακουφισμένος», συνέχισε ο κ. Νίκας.

Σύμφωνα με το messiniapress, σε ερώτηση σχετικά με τον δικό του πολιτικό κύκλο και αν η αποχώρησή του από την Περιφέρεια σηματοδοτεί και το τέλος της πολιτικής του διαδρομής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ετοιμάζεται για συνταξιοδότηση.

Ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε μεν ότι ο κύκλος της αυτοδιοίκησης έχει κλείσει, ωστόσο, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραμείνει πολιτικά ενεργός, με άλλο ρόλο. Μάλιστα, σημείωσε ότι εντός του 2024 θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει ρόλο σε αυτές.

«Όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση ναι. Από εκεί και πέρα, θα δούμε το 2024, που θεωρώ ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις», απάντησε συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  στο ερώτημα αν ο πολιτικός του κύκλος κλείνει με την αποχώρησή του από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis