home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Μαλτέζος: Να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου για τη μεγάλη αλλαγή

Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μαλτέζου στο Άργος – Μήνυμα νίκης για την «Πρωτοβουλία» στις εκλογές της Κυριακής
Ομιλία Μαλτέζος Άργος (1)

Μία πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μαλτέζου στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος. Τον ομιλητή προλόγισε ο βραβευμένος διεθνώς συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος κατέθεσε τη γνώμη του ως μη Αργείος αλλά φίλος πολλών Αργείων και τακτικός επισκέπτης του Δήμου για την πορεία που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και την αλλαγή που πρέπει να γίνει.

Ο Γιάννης Μαλτέζος αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαραζώνουν τον τόπο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, έχοντας υποβαθμίσει το Δήμο μας οικονομικά, εμπορικά, πληθυσμιακά, πολιτισμικά. Ότι σε αυτό το μαρασμό πρέπει να δοθούν λύσεις αναπτυξιακές, με μελέτη και στόχευση, ώστε να έλθει κόσμος στο Δήμο και να ξαναμπεί σε αναπτυξιακή πορεία.

Ομιλία Μαλτέζος Άργος (4)

Παρουσίασε έντεκα βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού για τους οποίους δεσμεύτηκε ότι θα αποτελέσουν την προτεραιότητα, προσθέτοντας και ένα δωδέκατο: τη Δικαιοσύνη και τη Διαφάνεια, στοιχείο που αποτελεί δυστυχώς το μεγάλο ζητούμενο σε έναν Δήμο με 11 εκατομμύρια απευθείας αναθέσεις, πολλές εκ των οποίων δε να γίνονται συστηματικά σε υποψηφίους συμβούλους του Δήμου. Εξ αυτών 5.700.000,00€ δόθηκαν στη διάρκεια της παρούσας θητείας σε απευθείας αναθέσεις εκτός Δήμου.

Αναφέρθηκε στο ότι πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου για τη μεγάλη αλλαγή και ότι την επομένη ημέρα θα εργαστούν όλοι μαζί είτε με ανθρώπους από τη δική του παράταξη είτε και από άλλες παρατάξεις αρκεί, όπως είπε χαρακτηριστικά: “να έχουν καθαρά χέρια για να μη λερωθούν και τα δικά μας χέρια”.

Ομιλία Μαλτέζος Άργος (6)
Ομιλία Μαλτέζος Άργος (5)
Ομιλία Μαλτέζος Άργος (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis