home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι Εpi Blues έδωσαν γεύση …Γούντστοκ στην Αρχαία Επίδαυρο

Η μουσική στη διαπασών και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κόσμος από τα κότερα, από τα ξενοδοχεία και ντόπιοι άρχισαν να συρρέουν ασταμάτητα
Εpi blues (3)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τετάρτης κάθε ανυποψίαστο περαστικό, επισκέπτη και ντόπιο, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Οι Εpi Blues σκόρπισαν για δύο ώρες νότες ροκ που παρέπεμπαν στη δεκαετία των ΄60 στην Αγγλία.

Η μουσική στη διαπασών και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κόσμος από τα κότερα, από τα ξενοδοχεία και ντόπιοι άρχισαν να συρρέουν ασταμάτητα.

Σαν μια σκηνή από το Γούντστοκ της περασμένης μα όχι ξεχασμένης εποχής, ξετυλίχτηκε στα μάτια τους. Ο κόσμος χόρευε, έπινε, τραγουδούσε μαζί με το συγκρότημα. Ντελίριο χρωμάτων, αρωμάτων άλλων καιρών, και οι μουσική να ακούγεται στη διαπασών. Με φόντο τη θάλασσα και τα αστέρια αφέθηκαν να στροβιλίζονται μέσα στο όνειρο.

Εpi blues (2)
Εpi blue

Το συγκρότημα Εpi Blues διοργάνωσε τη βραδιά αυτή για την αγορά μπογιάς και χρωμάτων, του ακούραστου Χρήστου Κεφαλλονίτη graffiti man της Αρχαίας Επιδαύρου, που αποφάσισε ότι  «αφού ο κόσμος δεν αλλάζει, ας τον αλλάξουμε εμείς». Για να αλλάξει η ασχήμια αυτού του κόσμου, με μουσικές και χρώματα.

Εpi blues (1)
Εpi blue

Οι Εpi blues Band δημιουργήθηκαν από τέσσερεις μουσικούς της Επιδαύρου, με κοινά ακούσματα. Οι επιρροές τους προέρχονται κυρίως από το Βρετανικό Ροκ των δεκαετιών ΄60  και ΄70, ενώ performer είναι o Robert Webb που σέρνει πίσω ένα πολύ πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Μαζί του οι Χρήστος Αλεξανδρόπουλος (Ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Καφτάνης (ντραμς), Γιώργος Σμυρλής (Ηλεκτρικό μπάσο). Μαζί τους έπαιξαν ως καλεσμένοι και οι Κώστας Γεώργας και James Martin.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis