home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόντρα Κωνσταντοπούλου με Γαβρήλο και ειρωνικά σχόλια για Κασσελάκη (Βίντεο)

«Την ώρα που κάποιοι κάνουν επικοινωνιακά σόου ο λαός υποφέρει», τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Γαβρήλος Κωνσταντοπούλου

Αντιπαράθεση δημιουργήθηκε στη Βουλή μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Γαβρήλου ο οποίος ζητούσε να προηγηθεί στο βήμα, παρότι η κ. Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος κόμματος έχει το δικαίωμα να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή.

Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» παίρνοντας το λόγο άσκησε κριτική για την ηγεσία του κόμματος, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν ότι βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν υπάρχει κοινοβουλευτικό προηγούμενο, τέτοιου είδους αντίδρασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο να μιλήσει ο πρόεδρος οποιουδήποτε κόμματος», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου και κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν τις αντικοινοβουλευτικές επιθέσεις εναντίον εκείνων που έδωσαν μάχες εντός και εκτός Βουλής.

«Την ώρα που κάποιοι κάνουν επικοινωνιακά σόου, ο λαός υποφέρει, οι πολίτες στενάζουν, η Θεσσαλία έχει βουλιάξει, οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και απεγνωσμένοι, στα ασθενοφόρα δεν υπάρχουν οδηγοί, στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν γιατροί, στα σχολεία δεν υπάρχουν τρόποι μεταφοράς των μαθητών, οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αρθρώνουν κραυγές αγωνίας και εσάς σας θίξαμε τον αρχηγό» πρόσθεσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis