home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ν. Δ.: Στηρίζουμε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του Πτωχού – Κινούνται νόμιμες διαδικασίες για πλαστό μήνυμα

Η εκπρόσωπος Τύπου Έλενα Σώκου δηλώνει ότι το μαζικό μήνυμα που εμφανίζεται ότι εστάλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε εστάλη από τη Νέα Δημοκρατία
Δικαιοσύνη δικαστήρια

Τις νόμιμες διαδικασίες κινεί η Νέα Δημοκρατία για να εντοπιστεί ο «δράστης» μαζικού μηνύματος που εμφανίζεται ότι εστάλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι δήθεν το κυβερνών κόμμα στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Δημήτρη Πτωχού.

Η Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Η δήλωση Σώκου

Έλενα Σώκου

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Έλενας Σώκου για τα περιφερειακά μέσα Έλενας Σώκου, ακολουθεί:

«Ενημερώνουμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, πως μαζικό μήνυμα που εμφανίζεται ότι εστάλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε εστάλη από εμάς. Ήδη εκκινούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν. Με την ευκαιρία επαναλαμβάνουμε εμφατικά ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis