home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διάνοιξη άλλων πέντε οδών στο Άργος

Γράφει ο Δημήτρης Κρίγγος

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Διάνοιξη άλλων πέντε οδών στο Άργος
διανοιξεις οδων 2

Η διάνοιξη της οδού Αιγαίου Πελάγους στο Άργος είναι πραγματικότητα. Βάλαμε ως στόχο την ολοκλήρωση της διάνοιξης και την πετύχαμε. Με μεγάλες μάχες έως και στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Άρειο Πάγο κερδίσαμε αφού δεν αφήσαμε την υπόθεση στη τύχη της. Ο δρόμος άνοιξε!

Δεν έχουμε όμως αρκεστεί στη συγκεκριμένη οδό. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και ενίσχυση των βασικών υποδομών του Δήμου και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με τη βελτίωση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων θα διανοίξει άλλες πέντε οδούς!

διανοιξεις οδων
διανοιξεις οδων 3

Ήδη τους επόμενους δύο μήνες ολοκληρώνει την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών πράξεων διανοίξεων δημοτικών οδών, τακτοποίησης, αναλογισμού, προσκυρώσεως, αποζημίωσης κτλ λόγω ρυμοτομίας ιδιοκτησιών – ακινήτων που εμπίπτουν στο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο πόλης Άργους.

Στόχος είναι η υλοποίηση της εφαρμογής του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου με την ολοκλήρωση της διάνοιξης των εγκεκριμένων οδών καθώς και η συμβολή στην βελτίωση της κυκλοφορίας της πόλης του Άργους, στις περιοχές:

  1. μεταξύ των Ο.Τ. Γ286-Γ287—Γ288Γ-289 μήκους 170 μ.
  2. μεταξύ των Ο.Τ. 203- ΟΤ 135Α μήκους 100 μ.
  3. μεταξύ της οδού Καραολή και Δημητρίου έως Ήρας μήκους 520 μ.
  4. μεταξύ των Ο.Τ. 110-111-112-113 μήκους 175 μ.
  5. μεταξύ των ΟΤ: 78α, 78β, 103 και 104 μήκους 140 μ.
διανοιξεις οδων 2
διανοιξεις οδων 1

Σας παρουσιάζω και αποσπάσματα χαρτών από τη google με επισημασμένες τις συγκεκριμένες οδούς που διανοίγουμε:

Η διάνοιξη των οδών είναι απαραίτητη για την εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και θα διευκολύνει τόσο την εύρυθμη οικιστική λειτουργία της πόλης και ιδιαίτερα θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου με την βελτίωση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς αλλά και ευρύτερα της πόλης του Άργους αλλά αποτελεί και μία εκ των έσω επέκταση του σχεδίου, αφού θα δώσει τη δυνατότητα να χτίσουν πολλοί ιδιοκτήτες.

Στη δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις για όλα τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τις ζωές μας. Προχωράμε Μπροστά! Με έργο, με όραμα και με πρόγραμμα.

Κρίγγος

* Γράφει ο Δημήτρης Κρίγγος, Αντιδήμαρχος, Αναπληρωτής Δήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis