home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτρεξε στο Spetses Mini Marathon παρέα με τον Τάιλερ (Βίντεο)

Μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, ωστόσο μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.
Κασσελάκης Σπέτσες

Στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στις Σπέτσες έλαβε μέρος, το πρωί της Κυριακής 1/10, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ειδικότερα, η διαδρομή του Spetses Mini Marathon ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο. Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά, αλλά για τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της κούρασς, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Τελικά, μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, ωστόσο μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης απένειμε μετάλλια στους μικρούς αθλητές της εν λόγω διοργάνωσης.

Επισημαίνεται ότι το Spetses Mini Marathon είναι μια διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε ένα τριήμερο στο νησί των Σπετσών. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, καθώς και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5, 3 και 5 χιλιομέτρων, αλλά και εκδηλώσεις για παιδιά.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν παρέλειψε να βρει χρόνο για να γυμναστεί, καθώς γενικότερα είναι υπέρμαχος της άθλησης.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis