home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Ατύχημα για τη Μαρίλια στη «Φάρμα» – Την κλώτσησε το άλογο και την έστειλε στο νοσοκομείο

«Πονάω πάρα πολύ. Θέλω γιατρό. Με κλώτσησε», είπε η πονεμένη παίκτρια του ριάλιτι του Star που γυρίζεται στη Γορτυνία
Ατύχημα φάρμα

Η ζωή στην «Φάρμα» του Star η οποία γυρίζεται κοντά στη Βυτίνα, στην ορεινή Αρκαδία, φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες ότι δε θα είναι εύκολη, με το πρώτο σοβαρό ατύχημα να συμβαίνει πολύ νωρίς και μάλιστα να οδηγεί μία από τις παίκτριες του ριάλιτι που παρουσιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νοσοκομείο.

Η Μαρίλια, πιο συγκεκριμένα, πήγε να ταΐσει το άλογο και να… του κάνει πλεξούδες στη χαίτη, χωρίς να προσέξει όμως καθώς στεκόταν πίσω από το ζώο κάτι το οποίο είναι σχεδόν απαγορευτικό. Το άλογο την κλώτσησε με τα πίσω πόδια του με δύναμη στη μέση με αποτέλεσμα να την τραυματίσει άσχημα.

«Πονάω πάρα πολύ. Θέλω γιατρό. Με κλώτσησε», είπε η Μαρίλια ούσα φανερά σε μεγάλο πόνο και ζήτησε βοήθεια από τον Σπύρο που βρισκόταν δίπλα της, ενώ την ίδια στιγμή ζητούσε από τον Σπύρο να είναι δίπλα της όσο την πονούσε και να της μιλάει.

Ο Αρχηγός της γαλάζιας ομάδας ανήσυχος δήλωσε: «Μου κόπηκαν τα πόδια εκείνη τη στιγμή. Αποφάσισα να πάω δίπλα της όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου», ενώ το ασθενοφόρο παρέλαβε την τραυματισμένη στη μέση παίκτρια.

Ο Σπύρος ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας για το ατύχημα αλλά και για την προσοχή που πρέπει να δείξουν όταν βρίσκονται κοντά στο άλογο. Η ομάδα της Μαρίλια ήταν σε σοκ ενώ οι άλλοι παίκτες δήλωναν πως είδαν το λάθος της παίκτριας να στέκεται πίσω από το άλογο και να πειράζει την ουρά του καθώς δήλωνε πως έχει χαλάσει η πλεξούδα της ουράς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis