home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λαϊκή Συσπείρωση: Πτωχός και Τατούλης εμπαίζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους

Η ποδηλάτισσα νοσηλεύεται προληπτικά στο Νοσοκομείο Αργολίδας, ενώ δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί της αφού εκτός από Ρουμανικά δεν μιλά άλλη γλώσσα
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου ο Νίκος Κουτουμάνος

Ο Νίκος Κουτουμάνος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου τονίζει πως ο Δημήτρης Πτωχός και ο Πέτρος Τατούλης εμπαίζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους και πως κανείς τους  δεν λέει κουβέντα για τις αιτίες και τους υπαίτιους της άσχημης κατάστασης που βιώνει η μικρομεσαία αγροτιά στην Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτουμάνος:

«Μετά τα δύο δημοπρατήρια που εξήγγειλε και υλοποίησε!!! η περιφερειακή αρχή Τατούλη σε Τριφυλία και Δυτική Κορινθία, ήρθε η σειρά του κυρίου Πτωχού χθες από την Τρίπολη να εξαγγείλει και αυτός δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων. Δέκα χρόνια πίσω λες και δεν άλλαξε τίποτα.

Μετά τα κτηνοτροφικά πάρκα (κάτι σαν τα βιομηχανικά πάρκα!!!) που εξήγγειλε και υλοποίησε!!! η περιφερειακή αρχή Τατούλη, ήρθε και εξήγγειλε από την Κορινθία, ότι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου, θα γίνουν εξαγωγείς εάν ψηφίσουν τη Νέα Πελοπόννησο του κυρίου Τατούλη.

Αναμένουμε ανάλογες εξαγγελίες του κυρίου Πτωχού.

Κανείς τους όμως δεν λέει κουβέντα για τις αιτίες και τους υπαίτιους της άσχημης κατάστασης που βιώνει η μικρομεσαία αγροτιά στην Πελοπόννησο. Κανείς τους δεν τοποθετείται στα αιτήματα της αγωνιζόμενης αγροτιάς για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, για μείωση του κόστους παραγωγής, για αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να αποζημιώνονται στο 100% της ζημιάς από φυσικές καταστροφές.

Επειδή οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου δεν τρώνε σανό, τους καλούμε να γυρίσουν τις πλάτες στους εκλεκτούς των επιχειρηματικών ομίλων, να υπερψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis