home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το “Go 4 MINT” του Goethe-Institut Athen σε μαθητές από το Ναύπλιο

50 μαθητές του Γυμνασίου Ναυπλίου συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήριο
go 4 mint για μαθητές του Γυμνασίου Ναυπλίου (5)

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, 50 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήριο βασισμένο στο εκπαιδευτικό υλικό “Go 4 MINT” του Goethe-Institut Athen.

Η συνεργασία προέκυψε μετά από πρόταση της κ. Κλεοπάτρας Μανουσάκη, Υπεύθυνης του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αργολίδας, η οποία και υλοποιεί το εργαστήριο, σε συνεργασία με τον κ. Ιωάννη Γιατράκο, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας.

Η Δράση θα συνεχιστεί στον χώρο του Σχολείου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για τους μαθητές/τις μαθήτριες των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας. Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στο 1ο Γυμνάσιο Άργους για τους μαθητές/τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Το εκπαιδευτικό υλικό απευθύνεται σε μαθητές/-τριες Γ΄ Γυμνασίου, Α΄ και Β΄ Λυκείου, με θεματικά πεδία που αναφέρονται στην Πληροφορική & Ηλεκτρονική, την Τεχνολογία Ηλιακής Ενέργειας, τη Βιονική, τις Οπτικές Τεχνολογίες και τη Συντήρηση Μνημείων.

Το εργαστήριο διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του Goethe-Institut Athen και τον Δήμο Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis