home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ. στο Κρανίδι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Λάμπρου στον χαιρετισμό του τόνισε τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν με τους αντιπάλους του

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου του πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής παράταξης «Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα» που βρίσκεται στο Κρανίδι, Άνοδος Ηρώου Πολυτεχνείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Λάμπρου στον χαιρετισμό του τόνισε τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο συντηρητικές, Δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου και στην δικιά του παράταξη η οποία υπηρετεί τις διαχρονικές αξίες του Αυτοδιοικητικού κινήματος, μια προοδευτική, Δημοκρατική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διάφορες που, σύμφωνα με την ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ., εστιάζονται:

  1. Στον τρόπο άσκησης της Δημοτικής εξουσίας αυτές θέλουν το Δήμο Λάφυρο στα χέρια των νικητών εμείς είμαστε υπέρμαχοι στο σταματήσει το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και να μπουν κανόνες στην διαδικασία προμηθειών του Δήμου.
  2. Αυτές οι δύο δημοτικές παρατάξεις υπηρετούν το συγκεντρωτικό σύστημα λειτουργίας του Δήμου εμείς είμαστε θιασώτες της πραγματικής αποκέντρωσης.
  3. Αυτές οι δύο παρατάξεις θέλουν μια Δ. Ε .Υ Α.ΕΡ. με μεγάλες οικονομικές ζημιές ,με σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα εμείς πρεσβεύουμε ένα σύγχρονο ριζικό σχέδιο οικονομικής και διοικητικής εξυγίανσης.
  4. Αυτές οι δύο παρατάξεις επιθυμούν χρηματοδοτήσεις από την κεντρική διοίκηση ,από την εκάστοτε κυβέρνηση εμείς διεκδικούμε αυτοτέλεια πόρων ετήσια θεσμοθετημένα έσοδα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
  5. Αυτές οι δύο παρατάξεις δεν ολοκλήρωσαν ,τα τελευταία 9 χρόνια κανένα μεγάλο σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Ερμιονίδα εμείς πάντα διεκδικούσαμε πολύπλευρη ενημέρωση για την πορεία την εκτέλεση σημαντικών έργων για το Δήμο Ερμιονίδας.
  6. Αυτές οι δύο παρατάξεις, έχουν δείξει διαχρονικά ότι απεχθάνονται σωστή λειτουργία του Δημοτικού συμβούλιου και άλλων συλλογικών οργάνων εμείς πρωτοποριακά καταθέτουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση Τοπικής Δημοκρατικής διακυβέρνησης
  7. Τέλος αυτές οι δύο παρατάξεις δημιουργούν ψεύτικες προεκλογικές αντιπαραθέσεις για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, εμείς είμαστε η παράταξη που πάντα θα σεβαστεί την εντολή των Δημοτών, διεκδικούμε να ασκησουμε διοίκηση,να καταθέτουμε προτάσεις, να υλοποιούμε σχέδια, να ελέγχουμε την Διοίκηση πάντα με υπευθυνότητα, με συνέπεια και με αποφασιστικότητα.

«Θέλουμε μία ισχυρή εντολή από τους Δημότες για να έχει η παράταξη μας ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button