home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από την Αργολίδα στη σχολή προπονητών Α κατηγορίας όλων των αθλημάτων

Ο Λαμπάδας Θεόδωρος και η Κοκκινάκη Άννα  είναι οι μοναδικοί από την Πελοπόννησο από το άθλημα του Γου Σού – Κουνγκ Φού που θα φοιτήσουν στην σχολή
Σχολή προπονητών (3)

Ξεκίνησε το Σάββατο τις εργασίες της, η σχολή προπονητών Α κατηγορίας όλων των αθλημάτων. Την σχολή θα την παρακολουθήσουν αθλητές και προπονητές με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Η πανηγυρική έναρξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του  Ολυμπιακού σταδίου, παρουσία της διοίκησης και του διευθυντή της σχολής.

Είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται μια τέτοιου τύπου σχολή, με 600  περίπου συμμετέχοντες από 47 αθλήματα. Ένα δύσκολο εγχείρημα όπως ανέφεραν  στον χαιρετισμό τους ο Γ. Γραμματέας αθλητισμού κύριος Μαυρωτάς και ο διευθυντής  αγωνιστικού αθλητισμού της Γ.Γ.Α, κύριος Κάκκος Βασίλειος.

Ο Λαμπάδας Θεόδωρος και η Κοκκινάκη Άννα  είναι οι μοναδικοί από την Πελοπόννησο από το άθλημα του Γου Σού – Κουνγκ Φού που θα φοιτήσουν στην σχολή.

Οι σύλλογοι Choy Lee Fut, σε λίγο καιρό θα διαθέτουν δύο πιστοποιημένους προπονητές της ανώτερης βαθμίδας του αθλήματος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis