home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Αλλάζουν όλα στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης

Σε πλήρη εφαρμογή από τις 9 Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το νέο σύστημα ελέγχου των αιθουσών διεξαγωγής των εξετάσεων
Εξετάσεις

Με νέα μηχανήματα και με νέο τρόπο θα διεξαχθούν, από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, οι θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης στις πέντε Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέτει από τις 8.30 το πρωί της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου σε πλήρη εφαρμογή το σύστημα ελέγχου των αιθουσών διεξαγωγής των θεωρητικών εξετάσεων οδήγησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η πιο πάνω μεταβολή δρομολογείται στο πλαίσιο ενεργειών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών σε πρότυπες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη αλλά και στο πλαίσιο διαφάνειας και νομιμότητας.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται, αφ’ ενός η θωράκιση των αιθουσών θεωρητικών εξετάσεων οδήγησης με σκοπό την εξασφάλιση με διαφάνεια και νομιμότητα του αδιάβλητου των διαδικασιών και αφ’ ετέρου η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων υποψηφίων οδηγών και οδηγών, παρατήρησε ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis