home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Άργος: 45 χρόνια χρειάστηκαν για να ανοίξει η οδός Αιγαίου Πελάγους

Δημήτρης Κρίγγος: Άλλη μια παλιά πληγή που έρχεται από το μακρινό 1978

45 χρόνια χρειάστηκαν για να ανοίξει η οδός Αιγαίου Πελάγους στο Άργος μετά από δικαστικές διαμάχες. Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος:

«Η διάνοιξη της οδού Αιγαίου Πελάγους είχε προβλεφθεί να γίνει ήδη από το 1978. Είμαι πολύ περήφανος γιατί η δική μας δημοτική αρχή, και εγώ ως αντιδήμαρχος που το χειρίστηκα, βάλαμε στόχο την ολοκλήρωση της διάνοιξης και την πετύχαμε.

Δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκε να πάμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου κερδίσαμε την υπόθεση, χρειάστηκε να πάμε πίσω στο Εφετείο Ναυπλίου, γιατί αν και είχαμε κερδίσει δεν μας παρέδιδαν το τμήμα της οδού, κερδίσαμε και εκεί.

Προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο ζητώντας και πάλι με ασφαλιστικά μέτρα να μην ανοίξει ο δρόμος. Δεν τα κατάφεραν… Δεν αφήσαμε την υπόθεση στη τύχη της.

Ο δρόμος άνοιξε.

Μια υπόθεση 45 χρόνων κλείνει σήμερα και θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τους οδηγούς, τους περιοίκους και όλους τους διερχόμενους».

Οδός Αιγαίου Πελάγους Άργος (1)
Οδός Αιγαίου Πελάγους Άργος (2)
Οδός Αιγαίου Πελάγους Άργος (1)
Οδός Αιγαίου Πελάγους Άργος (3)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button