home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η οφειλόμενη απάντηση του Δημήτρη Ορφανού για τη διαθήκη

Θολή εικόνα για τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων, επιχειρούν να αφήσουν οι αναφορές από τον συνήγορο του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου
Δημήτρης Ορφανός (2)

Θολή εικόνα για τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό, επιχειρούν να αφήσουν οι αναφορές από τον συνήγορο του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου Αλέξη Κούγια σχετικά με μια διαθήκη την οποία προσέβαλε ως πλαστή το 2006 το Ελληνικό Δημόσιο.

Παρότι έχει περάσει ένας σχεδόν μήνας από τις αναφορές Κούγια , από τον Δημήτρη Ορφανό, δεν έχει δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα αυτό, ενώ τα τελευταία 24ωρα το θέμα επιχειρείται να επανέλθει στην επικαιρότητα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τα οποία δημοσιοποιούν απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου από το 2003, η οποία θολώνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Ορφανός είχε περιοριστεί τον περασμένο Αύγουστο, να αναφερθεί σε «λάσπη στον ανεμιστήρα», αναφερόμενος σε ανυπόστατες καταγγελίες, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις προκλήσεις.

Φτάνοντας στην τελική ευθεία προ των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Ναύπλιο, αναμένεται από τον υποψήφιο δήμαρχο οι κατάλληλες απαντήσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis