home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ελ. Αντωνοπούλου: Θέλει το Ναύπλιο λειτουργική και ανθρώπινη πόλη

Συνέντευξη με την Ελένη Αντωνοπούλου, υποψήφια σύμβουλο δημοτικής Κοινότητας Ναυπλιέων, με τον συνδυασμό Νέα Εποχή του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη
Ελένη Αντωνοπούλου

Η Ελένη Αντωνοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στην πόλη που ζει με την οικογένειά της, εδώ και 23 χρόνια. Είναι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας Ναυπλιέων, με τον συνδυασμό Νέα Εποχή του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Θεωρεί ότι το Ναύπλιο είναι ένας τόπος ξεχωριστός και στοχεύει να συμβάλει με τη δική της αυτοδιοικητική παρέμβαση, ώστε η πόλη να γίνει λειτουργική και ανθρώπινη, για τους δημότες, αλλά και για τους επισκέπτες.

Μιλάμε με την Ελένη Αντωνοπούλου, για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, για τις προτεραιότητές της και για τους στόχους της.

Ελένη Αντωνοπούλου Κ. Μάκαρης

Η συνέντευξη με την Ελένη Αντωνοπούλου

Η Ελένη Αντωνοπούλου, υποψήφια σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας Ναυπλιέων, με τον συνδυασμό Νέα Εποχή του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, απαντά στις ερωτήσεις του anagnostis.org:

ΕΡ. Κα Αντωνοπούλου είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνετε υποψήφια σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Τί είναι αυτό που σας έκανε να πάρετε μια τέτοια απόφαση μια και δεν είναι ο τόπος καταγωγής σας;

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Έτσι είναι, δεν είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλίου, ζω όμως μόνιμα τα τελευταία 23 χρόνια. Εδώ έκανα την οικογένειά μου εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μου και θέλω να είναι περήφανα για τον τόπο τους.

Ο βασικός λόγος της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η ανάγκη για αλλαγή της σημερινής δημοτικής αρχής. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όσοι κατοικούμε στο Ναύπλιο γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας και πόσο επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας. Το νερό, τα σκουπίδια, τα δέντρα, τα παγκάκια, οι πλατείες, οι δρόμοι, ο φωτισμός, οι ελλείψεις και παραλείψεις για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στο Ναύπλιο για να το κάνουν πιο λειτουργικό και ανθρώπινο κυρίως για τους δημότες του και κατ’ επέκταση για τους επισκέπτες. Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό για όλους.

ΕΡ. Υποψήφια με τη Νέα Εποχή. Γιατί θεωρείτε τον Κωνσταντίνο Μάκαρη κατάλληλο για δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων; Με ποιά κριτήρια τον υποστηρίζετε;

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Όταν γνώρισα τον Κώστα γοητεύτηκα αμέσως από τη συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του. Είναι ένας άνθρωπος αληθινός, αυθεντικός, ευγενικός, έντιμος. Με ήθος και αρχές που ταυτίζονται με τις δικές μου, καταδεκτικός, ανοιχτός προς όλους, δίκαιος και δημοκρατικός. Η επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση είναι η απόδειξη ότι μπορεί να διοικήσει, να διαχειριστεί και να οργανώσει μια τόσο σημαντική δημοτική αρχή, όπως ο Δήμος Ναυπλιέων. Ο Κώστας ο Μάκαρης έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σχεδιασμένο από μια ικανή ομάδα με πολλή δουλειά, προσωπική φροντίδα και επίβλεψη από τον ίδιο. Γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου, έχει έρθει σε επαφή με όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τις δομές, με ανθρώπους της αγοράς, τους τοπικούς συμβούλους στα χωριά, με ανθρώπους της αγροτικής παραγωγής σε όλη τη Ναυπλία και έχει προτάσεις και λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν. Ένας άνθρωπος ευαίσθητος, αποφασιστικός με έντονο το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και της κοινωνικής προσφοράς. Όλα αυτά είναι τα στοιχεία που με έκαναν να τον εμπιστευτώ και να νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που τον γνώρισα και που ανήκω στην οικογένεια της Νέας Εποχής.

ΕΡ. Ποιά είναι η δική σας προτεραιότητα και πού θα εστιάσετε τη δράση σας; Τί θα θέλατε να αλλάξει στο Δήμο Ναυπλιέων αν ο επόμενος δήμαρχος είναι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης;

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Ο Πολιτισμός είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο πρόγραμμα της Νέας Εποχής. Και πολιτισμός δεν είναι μόνο οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις. Πολιτισμός για εμένα είναι η στάση μας απέναντι στα παιδιά και στους ηλικιωμένους, είναι η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας, οι ελλείψεις σε βασικά αγαθά, οι παιδικές χαρές που δεν είναι ασφαλείς, το Γηροκομείο, με τη θλιβερή του εικόνα, που εκλιπαρεί για χορηγίες και δωρεές για τις παροχές του που περιορίζονται μόνο στη σίτιση των τροφίμων. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει ήδη προσφέρει με την κοινωνική του δράση σε όλες αυτές τις δομές. Εγώ από τη θέση του τοπικού συμβούλου θα είμαι δίπλα του να τον βοηθήσω, να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό του τόπου μας όπου και όποτε μου ζητηθεί.

ΕΡ. Τί μήνυμα θα θέλατε να δώσετε στους πολίτες;

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Το Ναύπλιο είναι ένας τόπος ξεχωριστός. Ο τόπος μας έδειξε τον δρόμο. Εύχομαι στις εκλογές του Οκτώβρη να βγει νικητής η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis